За нас
Фирма „Козирог-Д“ е създадена през 1999 г., за да задоволи желанието на децата за по-интересни и забавни игри. С годините следвайки тази идея, екипът на фирмата се стреми съоръженията да бъдат все по-забавни, да включват все повече занимания и най-важното - да отговарят на изискванията за безопасност. С вече 18 годишния си опит фирмата се превърна в една от отличаващите се с изключителен професионализъм фирми в този сектор.
Сигурността на децата е от основно значение и затова всички наши площадки са стриктно тествани и сертифицирани според най-високите европейски стандарти. Можете да бъдете спокойни, че игровото съоръжение е безопасно, докато децата прекарват най-хубавите си мигове. Ударопоглъщите настилки, които са много важен компонент за безопасността на една детска площадка, също са подложени на строги тестове.
Поддържайки характерно качество, „Козирог-Д“ притежава система за управление на качеството ISO 9001:2008 г., която осигурява използването само на най-висококачествните материали в производството на игрови съоръжения и продукти, за да се постигнат най-високите стандарти за крайния продукт.
Така през 2009 г. с продукция отговарящи на европейските изисквания, с модерен дизайн и по-голям гаранционен срок фирмата участва на Международния Технически Панаир в гр. Пловдив. В резултат от засиления интерес на страни като Норвегия, Словения, Косово, Сърбия , Македония, Гърция, Кипър и Румъния фирмата разширява постепенно своя пазар и до днес.

През 2011 г. Молдова бе първата, която ни се довери, затова екипът на Козирог реши да направи дарение на децата от Българския Лицей „Васил Левски” в гр. Кишинев.

От началото на месец юни 2013 г. фирма „Козирог-Д“ вече е с официално представителство в Македония. Нашето портфолио се представя от фирма Prestiz DOO, която е пионер в производството на полиетиленови продукти за градината и индустрията в Европа.

От 2014 г. фирмата има официално представителство и в Кипър. Там наши представители са Antaris playfull moments, които са дългогодишен търговец на съоръжения за площадки за игра и градинско и парково оборудване.

От 2015 се гордеем с поредните ни партньори, които предлагат изключително добре нашата продукция извън рамките на страната, а именно Play park group LTD - Гърция.

През същата година фирма „Козирог-Д“ поставя акцент върху отговорността на висшето ръководство върху опазването на околната среда и със стремеж да се намали негативните въздействия от дейността върху природата, внедрява стандарт ISO 14001:2008. Заедно с това внедрихме и ISO BS OHSAS 18001:2007, с цел да намалим или отстраним напълно рисковете свързани със здравето и безопасността при работа и на нашия персонал.

От началото на 2016 година вече имаме партнори и в Румъния - Urbanito City Play Srl - Букурещ. През годините много от общините в България се довериха на нас за изграждането на мащабни проекти, финансирани с европейски средства. През 2011 година изпълнихме над 40 междублокови пространства в гр. Хасково за по-малко от година, община Първомай, парк баш Бунар в гр. Ловеч. През 2012 година участвахме в благоустрояването на парк Арпезос в гр. Кърджали, централни градски паркове в гр. Карнобат и Сливен, междублокови пространства и паркове в гр. Стара Загора, Община Раковски, Община Димитровград. През 2013 година благоустроихме междублокови пространства и паркове в гр. Кюстендил, гр. Куклен, гр. Кричим, парково оборудване за гр. Сливен. През 2014 общини Панагюрище, Мизия, София, Асеновград, Стражица, Свиленград, Харманли, Чирпан и Ямбол. През 2015 година работихме по междублокови пространства в гр. Стара Загора, гр. Ловеч, община Разлог, община Димитровград, община Харманли, София и Софийска област и много други общини и фирми.
Ние непрекъснато търсим начини да подобрим нашите продукти: като внедряваме различни системи, добри практики, софтуер; с инвестиции в нови машини, транспортни средства и подобряване на производствената база; като ценим хората, които работят при нас и постоянно ги обучаваме; като се грижим за околната среда колкото можем; като обслужваме всеки клиент грижливо с безплатна консултация и насоки за най-добър избор. И ние ще продължаваме да ставаме все по-добри.
Но, молим, не забравяйте, че ние работим изцяло и единствено да подаряваме усмивки!
Благодарим, че ни се доверявате.
За нас | Паркови кошчета | Пясъчници и сенници | Клатушки - пружинни | 3D КАУЧУКОВИ ФИГУРИ | Бетонови изделия | Серия Solo Play 3-12 | Пейки | Галерия | Новини | Контакти
Всички права запазени © Козирог 1999 - 2024 Изработено от Делта НИВ